0001_-_Tip_Menambah_Kenikmatan_dalam_Bersenggama


Oleh: Hakam Ahmed ElChudrie.



Tip Menambah Kenikmatan dalam Bersenggama.....


Imam Suyuthi dawuh ing kitab Rahmah ? ngisor iki pahamno siro wis tak terjemah

Lamun siro jima' bojomu dzakarmu ? kok olet-oleti peru gibas lemu
Mongko ladzat banget sahinggo bojomu ? ora seneng kecobo mung saliromu
Uga otak jago putih campur madu ? olet-oletno dzakar yen jima' kudu
Iku migunani jima' hiyo nangguh ? anget ladzat lan nimate masya Alloh
Utowo yen kowe ajeg mangan tigan ? tigan ayam tigan doro ora eman
Ugo mangan anggur manis, brambang, pisang ? iku ngekehake mani lan merangsang
Ugo lamun dzakar di olet-oleti ? nganggo peru ayam lafzate mbangeti
Lan bojomu seneng banget marang kowe ? kowe ora oleh mudun dikon suwe....
Ref: al 'asal al magmun fi tarjamah nadzam ibni yamun hlm. 15
SELAMAT MENCOBA

Link Asal:

0 komentar:

Poskan Komentar

Copyright © KAJIAN ISLAM SEPUTAR SEKS - DONK 2014-2015
Ikuti Kami di Facebook & Fans Page